Mobirise
Now or Never LIVE

Now or Never LIVE

Nog even en dan is het zo ver! We laten je de grootste hits uit je jeugd LIVE Beleven! Hits die in de jaren 80 een enorme indruk op je hebben gemaakt en onbewust een onderdeel van je geschiedenis zijn geworden.

Net als de artiesten uit jouw jongere jaren, zijn we inmiddels allemaal ‘een dagje ouder’ geworden. Daarom geven wij jou nu de kans om ze bij Now or Never nog een keertje LIVE op het podium te ervaren!

Weet je nog... Je zomervakantie in ’83, ’84, ’85, ’86 en ’87? Dat waren nog eens tijden zeg...

Deel met je vrienden, kennissen en familie de geweldige herinneringen tijdens het horen en zien van de dansklassiekers uit jouw jeugd! Dit keer niet alleen met gedraaide plaatjes, want de knallers van hits komen LIVE ON STAGE voorbij!

Gezellig samen weer eens ouderwets uit je dak gaan onder het genot van een lekker hapje en een drankje! Now or Never LIVE beloofd nu al één van de meest spraakmakende Discofeesten aller tijden te worden.

Kom jij ook op 6 april 2019? We zien je graag stralen op onze dansvloer!

Swingende groeten,
Team Now or Never LIVE 


Line-up

Lime

Een band die in het begin van de jaren 80 bijzonder veel succes heeft geboekt. Lime heeft in heel Europa grote hits gescoord en zorgde tevens voor de doorbraak van de zogenaamde Italo Disco sound.

In 1981 wist dit koppel een nummer 1 hit te bemachtigen in de hitparade van USA!
Kortom: Lime zorgt voor gegarandeerd dansplezier van de bovenste plank!!

Natuurlijk ken je de hits Your Love en Baby We're Gonna Love Tonight van ze...

Pino D'Angiò

Een Italiaanse zanger met allure: hij stond altijd met een sigaret op het podium! Dit terwijl hij zelf in opleiding was tot arts... Maar wees gerust: tegenwoordig wordt er in openbare gelegenheden niet meer gerookt :)

Hij behaalde zijn grootste succes in 1981 met de Italodisco knaller Ma Quale Idea. Deze plaat heeft in de top van hitlijsten in verschillende landen gestaan en in Nederland kwam de single op de 3e positie van de Top 40.

Righeira

Een zeer herkenbaar Italiaans muziekduo die in de 80’s geweldige hits hebben gehad. De naam Righeira is ontstaan door een brazilianisering van de achternaam Righi en werd vervolgens als fictieve achternaam voor het duo gekozen.

Je kent ongetwijfeld de Spaanstalige discoliedjes Vamos A La Playa (Laten we naar het strand gaan) en No Tengo Dinero (Ik heb geen geld).

Reigheira laat ons opnieuw de zwoele zomer van 1983 beleven!

 

Gazebo

Alias 'Paul', is een artiest die in 1983 een fantastische zomerhit had met I Like Chopin.

Ook in andere landen heeft deze plaat hoge posities in de hitparades weten te behalen: In Zwitserland, Duitsland, Italie en Oostenrijk zelfs een nummer 1 notering!

De romantische piano en zomerse Disco klanken van Paul brengen gegarandeerd dat heerlijke gevoel weer bij je naar boven...

Gary Low

Hij heeft in het warme Spanje en Italie enorme hits weten te scoren die langzaam maar zeker doorsijpelde in Nederland. Denk aan La Colegiala, I Want You en You Are A Dancer.

Wellicht zat jij je daar destijds als 'La Colegiala' (schoolmeisje) tijdens je vakantie te vergapen aan de mooie gebruinde Italiaanse jongens die op het strand voorbij liepen…

En jij als jongeman te hopen op contact met die ene mooie 'La Colegiala' daar in de disco op de camping… 

Ben je er klaar voor om deze toppers nu echt eens LIVE te kunnen beluisteren?

Sandra Kim

Wellicht een 'vreemde eend in de bijt' op deze avond, maar wij vonden dat zij écht deze avond aanwezig moest zijn om het feestje helemaal compleet te kunnen maken. Want zoals je vast wel weet werd Sandra met J’Aime la Via in 1986 de jongste Eurosongfestival winnares allertijden…

Ze heeft uiteraard ook in Nederland destijds een meer dan grote waardering gehad, dus vanavond laten we Sandra haar 'kunstje' nog een keertje overdoen!

Surprise Party

DJ Sven neemt je tussen 19:30 en 01:00 uur mee naar het begin van de jaren 80

Natuurlijk kent iedereen DJ Sven van de Holiday Rap… Hij staat nog steeds ‘op de planken’, alleen nu als ‘vaste DJ’ achter de wheels-of-steel op de feestjes van onze gewaardeerde mede-organisator Disco-Train. En uiteraard kun je hem doordeweeks dagelijks horen achter de microfoon bij Radio 10.

DJ Sven gaat je deze avond bijzonder vermaken met de O ZO HERKENBARE plaatjes uit je jeugd!


Locatie

6   A P R I L   2 0 1 9

Start: 20.30 uur (deuren open: 19:30 uur)

Eind: 01.00 uur

Expo Twente (Go Planet Parc)
Colosseum 70
Enschede

Hier hebben we ook aan gedacht...

• Voldoende gratis parkeerplaatsen
• Gratis toiletten
• Food service
• Vlakbij NS Station ‘Drienerloo’ (500 meter)

Neem je vrienden mee en maak
er een onvergetelijke avond van!!

Bespaar 7,50 euro per persoon:

Bestel nú je ‘early bird’ tickets: KLIK HIER!

FOLLOW US!

Contact

Mail met vragen over dit event naar
info@noworneverlive.nl

Organisatie

Now or Never LIVE is een initiatief van
Face-Off Media B.V.


Partner

Mede mogelijk gemaakt door 
Disco-Train